J A D Ł O S P I S od  25.03 – 29.03.2019 r.

 

.

 

 

 

Poniedziałek 

 

Zupa kapuśniak z białej kapusty, ryż na mleku z sosem truskawkowym, sok owocowy lub woda z cytryną.

 

Wtorek

 

Zupa jarzynowa, kotlet drobiowy firmowy z żółtym serem, ziemniaki duszone, surówka z białej kapusty,  sok owocowy lub woda z cytryną.

 

 

Środa

Zupa krupnik, bigos z kiszonej i świeżej kapusty z bułką lub ziemniakami lub pizerka z żółtym serem i pieczarkami, ketchup, woda mineralna.

 

 Czwartek  

 

Zupa serowo-cebulowa, makaron spaghetti z sosem mięsno-pomidorowym, ogórek konserwowy,  sok owocowy lub woda z cytryną.

 

Piątek 

 

Zupa buraczana z makaronem, ziemniaki z twarogiem i olejem,  sok owocowy.