J A D Ł O S P I S od  19.06.2017r – 23.06.2017 r.

 

 

 

Poniedziałek

Śniadanie -  kakao, herbata, bułka, chleb zwykły, razowy, masło, pasztet drobiowy, szynka drobiowa gotowana, filet z makreli w sosie pomidorowym, ser żółty, papryka czerwona, rzodkiewka, sałata, ogórek zielony.

Obiad –   zupa z świeżej kalarepy, jajko sadzone, ziemniaki duszone, mizeria z ogórków,  sok owocowy lub woda z miodem i cytryną.

Podwieczorek –   serduszko pączek

Wtorek     

Śniadanie –  herbata z miodem i cytryną, płatki śniadaniowe, mleko, bułka, chleb zwykły i razowy, masło,  szynka gotowana drobiowa, ser żółty,  paprykarz szczeciński,  ogórek konserwowy i zielony, papryka czerwona,  żółta, czerwona, pomidor, sałata, rzodkiewka.

Obiad –  zupa ogórkowa, udko drobiowe smażone, ziemniaki duszone, surówka z białej kapusty,  sok owocowy lub woda z miodem i cytryną.

Podwieczorek –  owoc

Środa

Śniadanie – herbata z miodem i cytryna, kakao, serdelka na gorąco, ketchup, bułka, chleb razowy i zwykły, masło, ser żółty, ser kanapkowy, dżem,  ogórek zielony,  marchewka, papryka czerwona żółta, rzodkiewka, sałata.

Obiad –  zupa z świeżej kapusty, klopsy mielone wieprzowe, ziemniaki duszone, sałata w śmietanie,  sok owocowy lub woda mineralna.

Podwieczorek –   jogurt owocowy

Czwartek

Śniadanie –   herbata z miodem i cytryną,  bułka, chleb zwykły i razowy, masło, płatki śniadaniowe, mleko, pasztet drobiowy, jajko gotowane z majonezem,  szynka drobiowa gotowana, rzodkiewka,  pomidor, ogórek zielony i konserwowy, sałata.

Obiad –   rosół drobiowy z makaronem, filet drobiowy panierowany, ziemniaki duszone, surówka wiosenna,  sok owocowy lub woda mineralna z cytryną.

Podwieczorek –  owoc, chrupki kukurydziane

Piątek  - 

Śniadanie –

Obiad –    

Podwieczorek –